Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Beauty Line Cosmetics

Γειά σας κορίτσια μου!!!!
Τι κάνετε?Ελπίζω να είσαστε καλά...

Εγώ κλεισμένη στο σπίτι,αφού είπε ο Θεός να ρίξει χιόνι και στον Πειραιά και έτσι βρήκα την ευκαιρία να σας μιλήσω για τα καλλυντικά Βeauty Line Cosmetics.Τα αγόρασα πριν μερικές βδομάδες αν και τα φθηνά καλλυντικά δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο πολύ.Να όμως που αν δεν δοκιμάσεις δεν πρέπει να κρίνεις...
Να σας ενημερώσω για όσες δεν το ξέρετε,η Βeauty Line Cosmetics είναι ελληνική εταιρεία.


Όπως βλέπετε αγόρασα μια μάσκαρα,κραγιόν,ρούζ,eyeliner σε μορφή στυλό και μολύβι χειλιών.

1.Μάσκαρα


Μου άρεσε το βουρτσάκι που είναι πυκνό και έτσι μπορεί να δώσει όγκο.Φυσικά,δεν είναι η μάσκαρα που θα επιμυκήνει ή θα κάνει διαχωρισμό αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό και είναι μια μάσκαρα σε πολύ οικονομική τιμή.

2.Κραγιόν


Αρκετά ενυδατικό,έντονη απόδοση χρώματος και η διαρκειά του είναι μέτρια προς μεγάλη.Το κραγιόν αυτό είναι το νουμερο 11 και πάει προς πορτοκαλί.
Σαν προιόν είναι κάτι που θα αγόραζα πάλι γιατί είναι καλό και οικονομικό.

3.Ρουζ


Το ρουζ είναι σε μια απόχρωση που χρησιμοποιώ.Είναι πορτοκαλί με ροδακινί.Όμως επειδή είναι τόσο έντονη θέλει προσοχή στην ποσότητα.Αν ξέρετε να το τοποθετείτε σωστά θα σας αρέσει.Μυρίζει πολύ ευχάριστα,σαν παιδική πούδρα και η απόδοση είναι πολύ καλή.

4.Eyeliner 


Το eyeliner σε μορφή στυλό Waterproof pen eyeliner είναι για μια πιο εύκολη τοποθέτηση.Το βρήκα σταθερό και με καλή ροή το υγρό στο πινέλο.Μπορείτε να κάνετε χοντρή γραμμή αλλα και λεπτή.Δεν το δοκίμασα να δω κατα πόσο είναι αδιάβροχο αλλά το φοράω αρκετές ώρες και δεν είδα να χαλάει.Για κοπέλες που δεν βολεύονται τα gel eyeliner,αυτό θα το λατρέψετε.
Είναι ένα προιόν που σίγουρα θα αγοράσω πάλι.

5.Μολύβι χειλιών


Το πήρα για να ταιριάζει με το κραγιόν πιο πάνω.Είναι λίγο πιο σκούρο αλλά δεν κάνει μεγάλη διαφορά.Είναι απαλό,γράφει πολύ καλά και καθαρά.Το χρώμα λέγεται cappuccino.

Γενικά μου άρεσαν σχεδόν όλα και θα τα προτιμήσω πάλι.

Εσείς την ξέρετε την Beauty Line Cosmetics?
Ποια είναι η γνώμη σας?Την έχετε δοκιμάσει?
Περιμένω τα σχολιά σας...

Πολλά φιλιά...
   Χαρά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου