Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Haul Diademine από oFarmakopoiosMou.gr | Beauty by Hara


Λόγω καραντίνας τα online μαγαζιά έχουν πάρει φωτιά αυτες τις μέρες και έτσι και εγώ δεν αντιστάθηκα και έκανα μια μικρή παραγγελία από το online φαρμακείο oFarmakopoiosMou.gr.


Ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω τα Booster από την εταιρεία Diadermine. Χάρηκα τόσο πολύ που τα βρήκα στο φαρμακείο και με φοβερή έκπτωση. Πήρα το Diadermine Booster Lift+ Hyalouronic Αντιρυτιδικός Ορός, είναι για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει νεανική όψη, ενδυνάμωση της καθημερινής ρουτίνας του προσώπου, ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα. Το επόμενο είναι Diadermine Booster Lift+ Vitamin C, για όλους τους τύπους δέρματος, η Βιταμίνη C βοηθάει πάρα πολύ στο να μην φαίνεται το δέρμα μας θαμπό. Προσφέρει ομοιόμορφο και λείο δέρμα, λαμπερή όψη δέρματος και βοηθά στην προστασία ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες γήρανσης. Και τα δυο Booster είναι στα 15ml αλλά χρειάζονται μόνο 1-2 σταγόνες που δεν μπαίνουν κατευθείαν στο πρόσωπο αλλά το αναμειγνύω με την κρέμα προσώπου. Θα σας πω περισσότερα σε λίγες μέρες.


Τις μάσκες προσώπου τις αγαπώ και ειδικά αυτές που είναι για τον ύπνο. Έτσι πήρα και την Diadermine Mask Hydralist που είναι μια μάσκα προσώπου για τον ύπνο. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση, το Φυτοπλαγκτον Scenedesmus από την έρημο και το Έλαιο Αμυγδάλου, που θρέφει βαθιά το δέρμα. Υπόσχεται εντατική ενυδάτωση και λάμψη. 

Stay tuned για το review των προϊόντων.

Θέλω να πω οτι έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο το online φαρμακείο oFarmakopoiosMou.gr γιατί τα προϊόντα ήρθαν σε 2 μέρες και μου είχαν βάλει μέσα δώρο μια μάσκα μαλλιών σε κανονική συσκευασία.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι απο την εταιρεία Diadermine?

Μέχρι το επόμενο post...
Φιλάκια πολλά, Χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου