Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Unboxing Youth Lab New Products | Beauty by Hara


Σήμερα θα μιλήσουμε για τα νέα προϊόντα που κυκλοφόρησε η αγαπημένη Youth Lab. Δημιούργησε μια εξειδικευμένη σειρά για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα, με ενεργά συστατικά και συμπλέγματα με αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση για να δρούν άμεσα και παράλληλα να αφήνουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη.


Το Blemish Cleansing Foam είναι ένας αφρός καθαρισμού ο οποίος απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους ,μακιγιάζ και καταπραϋνει τους ερεθισμούς. Ενυδατώνει και εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, εμποδίζοντας την επανεμφάνιση των ατελειών.




Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του λιπαρού ή με τάση ακμή δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας, αντιμετωπίζοντας τόσο την εφηβική ακμή όσο και την ακμή ενηλίκων. Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς parabens, γλουτένη και σιλικόνη. Το καλύτερο? Μυρίζει Γκρειπφρουτ.



Blemish Dots, διάφανα επιθέματα που αντιμετωπίζουν τοπικά σπυράκια και μαύρα στίγματα, καταπραύνουν την ερεθισμένη επιδερμίδα. Περιέχει 1 φακελάκι με 32 επιθέματα μιας χρήσης, σε 2 διαφορετικά μεγέθη. Δεν προκαλούν ξηρότητα και φοριούνται και κάτω απο το μακιγιάζ σε όλη την διάρκεια της ημέρας ή το βράδυ ως θεραπεία.


Η Balance Mattifying Cream, είναι ενυδατική, ρυθμιστική κρέμα, με αντιοξειδωτική δράση, για το λιπαρό δέρμα και το δέρμα με τάσης ακμής. Δίνει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Η υφή της είναι λεπτή ,ρυθμίζει την λιπαρότητα, επαναφέρει την απαλότητα και την λείανση της επιδερμίδας.



Το νέο Micellar Water, υπόσχεται οτι απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ, τους ρύπους και την πλεονάζουσα λιπαρότητα. Καταπραϋνει ερεθισμούς χωρίς να αφυδατώνει. Είναι πλούσιο σε φυτικά συστατικά, κατάλληλο για καθημερινή χρήση ακόμη και σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Κάτι που με ενδιαφέρει πολύ είναι οτι κάνει και για όσους έχουν ευαισθησία στα μάτια ή φοράνε φακούς επαφής (όπως εγώ), καθώς έχει pH7. Η συσκευασία μου αρέσει πολύ γιατί ειναι με pump στα 400ml.  



Αυτά είναι τα νέα προϊόντα που ανυπομονώ να δοκιμάσω και να σας λέω την γνώμη μου. 

Μέχρι το επόμενο post...
Φιλάκια πολλά, Χαρά!
-----------------------------------------------------------------------------------
Ακολουθήστε το προφίλ μου στο Instagram Beauty_by_Hara για Review, διαγωνισμούς, Haul κ.τ.λ.

1 σχόλιο: