Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μαύροι κύκλοι

Καλημέρα αγαπημένες....

Σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για τις εφαρμογές του make-up,concealer κ διάφορα περί μακιγιάζ αλλά εχτές σας υποσχέθηκα οτι θα σας πω για τους μαύρους κύκλους και πως να τους καταπολεμήσετε...

Σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους σχηματίζονται μαύροι κύκλοι κάτω απ΄τα μάτια.Στην ουσία είναι πιο πολύ αισθητικό πρόβλημα παρά παθολογικό.Ας δούμε πρώτα τι μας προκαλεί τους μαύρους κύκλους...

1.Η κληρονομικότητα
2.Η κακή κυκλοφορία του αίματος
3.Η κόπωση
4.Η έλλειψη ύπνου
5.Ορμονικές ανισορροπίες(περίοδος,εγκυμοσύνη ή εμμηνόπαυση)

Είναι μερικοί λόγοι,που όταν ξυπνάμε το πρωί δεν θέλουμε να αντικρύσουμε τον καθρέφτη μας(όπως εγώ σήμερα).Υπάρχουν κάποιοι φυσικοί τρόποι για να τους καταπολεμήσουμε.

1.Ο ύπνος
Η έλλειψη ύπνου μας αποδιοργανώνει εντελώς και προκαλεί εντονότερους μαύρους κύκλους κάτω απ'τα μάτια.Έτσι απαραίτητα πρέπει να κοιμόμαστε 8 ώρες το βράδυ αλλιώς θα είμαστε κάπως έτσι..


2.Η διατροφή
Καθημερινά πρέπει να καταναλώνουμε φρούτα,λαχανικά(ξέρω ξέρω δεν πάνε εύκολα κάτω) κ άφθονο νερό.


3.Το κάπνισμα(ευκαιρία να το κόψετε)
Εκτός οτι το κάπνισμα κάνει πολύ κακό στην υγεία μας(ούτε που το έχω δοκιμάσει),προκαλεί και προβλήματα στα αγγεία και κάνει το πρόβλημα να φαίνεται ακόμη πιο αντιαισθητικό.


4.Αγγουράκι
Φαντάζομαι λίγο πολύ όλες το έχουμε δοκιμάσει και όσες δεν το έχετε δοκιμάσει το έχετε δει στις ταινίες.Καθίστε αναπαυτικά και σε κλειστά μάτια τοποθετήστε ένα κομματάκι αγγούρι για 10-15 λεπτά...Εκτός οτι θα χαλαρώσετε,θα δείτε οτι οι μαύροι κύκλοι σχεδόν δεν υπάρχουν....


5.Παγωμένο κουτάλι
Βάλτε ένα κουτάλι στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά τοποθετήστε το στους μαύρους κύκλους μέχρι να ζεσταθεί το κουτάλι.

6.Ροδόνερο
Βάλτε σε βαμβάκι ροδόνερο και για 15 λεπτά στα μάτια σας(επαναλαμβάνοντας συχνά)...κάνει θαύματα!!!

7.Αμυγδαλέλαιο
Απλώστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο στην περιοχή κάτω απ'τα μάτια σας,τρίψτε το ελαφρά γύρω απ'τους μαύρους κύκλους και αφήστε το να δράσει..Καλό θα είναι να το κάνετε το βράδυ και καθημερινή χρήση.Το αμυγδαλέλαιο το βρίσκουμε στα φαρμακεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Ξέρω θα σας στεναχωρήσω και σας το λέω με βαρία καρδιά αλλά όσες έχετε τάση για μαύρους κύκλους πρέπει να αποφύγετε σοκολάτες και γλυκά...!

Κάποια απο αυτά τα έχω δοκιμάσει κ ομολογώ έχουν επιτυχία.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά ή κάτι άλλο?Περιμένω τα σχολιά σας...


Πολλά Φιλιά
   Χαρά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου