Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Mini Haul γεμάτο ενυδάτωση από το tofarmakeiomou.gr | Beauty by Hara



Σήμερα σας έχω ένα mini haul από το online φαρμακείο tofarmakeiomou.gr. Θέλω να πω οτι η παραγγελεία ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Μέσα σε 2 μέρες. Το συγκεκριμένο φαρμακείο μου αρέσει γιατί βάζει πολλές προσφορές.


Ξεκινάω με το No Bite Citronella Lotion 100ml Pharmasept, είναι μια προστατευτική λοσιόν με φυσικά αιθέρια έλαια για όλη την οικογένεια. Περιέχει σιτρονέλλα, ευκάλυπτο, λεβάντα, γεράνιο, που διώχνει μακριά τα κουνούπια αλλά περιέχει και ευχάριστο άρωμα. Είναι η 2η χρονιά που τα αγοράζω.


Αγαπημένο skincare σε πολλές αλλά και σε μένα είναι οι μάσκες προσώπου. Μια μάσκα που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι η Active Charcoal Tissue Mask από Garnier. Προσφέρει καθαρισμό και λάμψη. Η επιδερμίδα γίνεται πολύ απαλή. Συνεχίζω με μάσκες από Apivita που δεν έχω ξαναδοκιμάσει. Apivita Express Beauty Face Mask Honey για ενυδάτωση και θρέψη. Περιέχει μέλι, έλαιο jojoba, αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και Βιταμίνη Ε. Βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Apivita Express Beauty Face Mask Aloe προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Αναπληρώνει την υγρασία γιατί περιέχει αλόη, υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα τριαντάφυλλου. Apivita Express Beauty Face Mask Pomegranate, προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση χάρη στο ρόδι που περιέχει. Apivita Express Beauty Eye Mask Ginkgo Biloba μια μάσκα ματιών που καταπραύνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης στην περιοχή γύρω απο τα μάτια. Ενυδατώνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω απο τα μάτια χάρη στο αγγούρι και το υαλουρονικό οξύ. 

Ένα είναι σίγουρο... Ανυπομονώ να τις δοκιμάσω και να σας πώ περισσότερα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προϊόντα?

Μέχρι το επόμενο post...
Φιλάκια πολλά, Χαρά!

1 σχόλιο: